Stuneks är den lilla butiken med det stora sortimentet! 

Stuneks öppnade sina dörrar för första gången 1951 .

Det var Anna-Lisa Stunek som startade upp det hela, därav namnet Stuneks!

Stuneks affärsidé är god kvalitet och personlig service. Vi är främst en underklädes butik som satsar på sköna BH med bra passform.

Stuneks riktar sig till alla kvinnor som kräver kvalitet och vill ha hjälp att hitta rätt bland storlekar och modeller


Vårt främsta mål är att våra kunder ska gå ut från butiken och känna sig nöjd med sitt inköp och kanske fått lära sig något nytt om passform och kvalitet på underkläder. För oss är det viktigt att vi säljer märken som håller hög kvalitet och sund och hållbar produktion. Vi säljer främst märken som funnits länge i branschen och vi vet håller vår standard.

BH storlekar har vi från A-K kupa.


Sommartid finns ett enormt utbud av baddräkter och bikini, upp till H-kupa.

Vintertid får vi in många härliga morgonrockar i fleece, velour och frotté. Även här satsar vi på hög kvalitet och rockar som du kan njuta av i åratal.

Den stora nyheten till våren 2020 kommer Stuneks satsa på att utöka och bredda sortimentet av Damkläder.

Eftersom alla kroppar är olika, har vi ett brett sortiment från många av marknadens ledande leverantörer. Bl.a  Abecita, Chantelle, Calida, Damella, Nanso, Lovable, Vogue, Shock Absorber, Taubert, Triumph, PrimaDonna, Simon Perele och många fler.

Stuneks är en butik som främst specialiserat sig rätt passform till rätt kropp, och har även flera decenisers erfarenhet i modebranchen.